11/08/2021 11/08/2021 Ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Κανάκης βρέθηκε δίπλα στους πυρόπληκτους, στο χωριό Ράχες, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης. Παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο με τον π. Ιάκωβο Κανάκη:   Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως: Με εντολή του Μητροπολίτου μας κ.κ. Ιερεμίου ήδη παραδώσαμε την πρώτη συλλογή...
11 Αυγούστου, 2021 - 9:28

Η Μητρόπολη Γόρτυνος δίπλα στους πυρόπληκτους

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Γόρτυνος δίπλα στους πυρόπληκτους

Ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Κανάκης βρέθηκε δίπλα στους πυρόπληκτους, στο χωριό Ράχες, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης.

Παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο με τον π. Ιάκωβο Κανάκη:

 

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως:

Με εντολή του Μητροπολίτου μας κ.κ. Ιερεμίου ήδη παραδώσαμε την πρώτη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στην περιοχή της Γορτυνίας, συγκεκριμένα στο χωριό Ράχες, στο οποίο δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα και νερό, σας ανακοινώνουμε ότι οι ανάγκες εξακολουθούν να είναι μεγάλες και έτσι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την βοήθεια συνανθρώπων μας στις επαρχίες Γορτυνίας και Μεγαλόπολης.

Θα δεχόμαστε την οποιαδήποτε προσφορά  σε τρόφιμα και χαρτικά στα γραφεία μας στην Δημητσάνα και στην Μεγαλόπολη μέχρι  το τέλος Αυγούστου.

Επειδή επίσης μας ζητάτε λογαριασμό τραπέζης για την προσφορά σας, μπορείτε να το κάνετε στο λογαριασμό τραπέζης του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Μητροπόλεως μας στην Εθνική Τράπεζα Αριθμ. Λογ. 335/296545-36, IBAN GR4001103350000033529654536.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων