07/03/2021 07/03/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, με επίκαιρη έκτακτη ανακοίνωσή της, καλεί όλους τους χριστιανούς της μητροπολιτικής περιφέρειας να συμμετέχουν στην συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης των σεισμοπαθών αδελφών μας, του πρόσφατου σεισμού στην περιοχή της Ελασσόνας. Χρειάζονται είδη πρώτης ανάγκης (χαρτικά, σαπούνια, νερά, οδοντόκρεμες, είδη υγιεινής, τρόφιμα). “Παρακαλούμε όχι ρουχισμό” σημειώνεται στην ανακοίνωση. “Η προσφορά...
07 Μαρτίου, 2021 - 22:18
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2021 - 22:02

Κάλεσμα για παροχή βοήθειας στους σεισμοπλήκτους

Διαδώστε:
Κάλεσμα για παροχή βοήθειας στους σεισμοπλήκτους

Η Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, με επίκαιρη έκτακτη ανακοίνωσή της, καλεί όλους τους χριστιανούς της μητροπολιτικής περιφέρειας να συμμετέχουν στην συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης των σεισμοπαθών αδελφών μας, του πρόσφατου σεισμού στην περιοχή της Ελασσόνας.

Χρειάζονται είδη πρώτης ανάγκης (χαρτικά, σαπούνια, νερά, οδοντόκρεμες, είδη υγιεινής, τρόφιμα).

“Παρακαλούμε όχι ρουχισμό” σημειώνεται στην ανακοίνωση.

“Η προσφορά σας θα γίνεται δεκτή στα γραφεία της Μητροπόλεως μας από την ερχόμενη Δευτέρα 8 Μαρτίου έως την Παρασκευή 12 Μαρτίου στην Μεγαλόπολη και στην Δημητσάνα. Για επικοινωνία περί του θέματος μπορείτε να απευθύνεστε στον αρχιμανδρίτη και Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως μας π. Αυγουστίνο Καραμπά στο τηλ. 6988686489”

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων