20/03/2022 20/03/2022 Την τέλεση μνημοσύνου για τον μακαριστό Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, κυρό Ιερεμία, αποφάσισε ο Σύλλογος Καρυτινών «Ο Θ. Κολοκοτρώνης» σε συνεργασία με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Καρύταινας, στις 2 Απριλίου. Στον ναό θα προηγηθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, όπου θα χοροστατήσει ο Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης...
20 Μαρτίου, 2022 - 14:47
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2022 - 14:32

Μνημόσυνο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Γόρτυνος στην Καρύταινα

Διαδώστε:
Μνημόσυνο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Γόρτυνος στην Καρύταινα

Την τέλεση μνημοσύνου για τον μακαριστό Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, κυρό Ιερεμία, αποφάσισε ο Σύλλογος Καρυτινών «Ο Θ. Κολοκοτρώνης» σε συνεργασία με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Καρύταινας, στις 2 Απριλίου.

Στον ναό θα προηγηθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, όπου θα χοροστατήσει ο Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων