27/09/2021 27/09/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως ευχαρίστησε θερμά την «Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας» τα μέλη της οποίας προσέφεραν αγαθά για τους πυρόπληκτους συνανθρώπους της επαρχίας. “Με την πράξη τους αυτή δηλώνουν την ευαισθησία τους προς τις εμπαθείς ομάδες πολιτών της επαρχίας μας και επεκτείνουν την ήδη σπουδαία προσφορά τους στην κοινωνία μας και τον Νομό...
27 Σεπτεμβρίου, 2021 - 19:14
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2021 - 18:17

Συγκινητική και ουσιαστική προσφορά προς τους πυρόπληκτους

Διαδώστε:
Συγκινητική και ουσιαστική προσφορά προς τους πυρόπληκτους

Η Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως ευχαρίστησε θερμά την «Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας» τα μέλη της οποίας προσέφεραν αγαθά για τους πυρόπληκτους συνανθρώπους της επαρχίας.

“Με την πράξη τους αυτή δηλώνουν την ευαισθησία τους προς τις εμπαθείς ομάδες πολιτών της επαρχίας μας και επεκτείνουν την ήδη σπουδαία προσφορά τους στην κοινωνία μας και τον Νομό μας. Ο Μητροπολίτης μας, οι ιερείς και όλος ο λαός από καρδιάς ευχαριστούν για την συγκινητική και ουσιαστική προσφορά τους”.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων