27/09/2021 27/09/2021 Συμπαραστάτες της Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως βρέθηκαν ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος και οι εκλεκτοί συνεργάτες του κληρικοί, προσφέροντας υλικά αγαθά προς τους πυρόπληκτους κατοίκους της Μητροπόλεως. “Η αγάπη και μέριμνα του Αγίου Θηβών ήταν τόση μεγάλη πού ο ίδιος ήθελε να μεταφέρει την βοήθεια στην περιοχή μας”, αναφέρει η Μητρόπολη Γόρτυνος στην...
27 Σεπτεμβρίου, 2021 - 10:21
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2021 - 12:02

Συμπαραστάτης της Μητρόπολης Γόρτυνος ο Θηβών Γεώργιος

Διαδώστε:
Συμπαραστάτης της Μητρόπολης Γόρτυνος ο Θηβών Γεώργιος

Συμπαραστάτες της Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως βρέθηκαν ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος και οι εκλεκτοί συνεργάτες του κληρικοί, προσφέροντας υλικά αγαθά προς τους πυρόπληκτους κατοίκους της Μητροπόλεως.

“Η αγάπη και μέριμνα του Αγίου Θηβών ήταν τόση μεγάλη πού ο ίδιος ήθελε να μεταφέρει την βοήθεια στην περιοχή μας”, αναφέρει η Μητρόπολη Γόρτυνος στην ανακοίνωση της.

Ο Ποιμενάρχης κ. Ιερεμίας τον ευχαρίστησε και του εξέφρασε τον θαυμασμό του για το πλούσιο ποιμαντικό έργο πού επιτελεί στην Ιερά Μητρόπολή του, την οποία ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπός Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος είχε κοσμήσει με ευαγή ιδρύματα και κέντρα μέριμνας για τους ανήμπορους συνανθρώπους μας στην Βοιωτία.

“Ευχόμαστε να είναι πολλά τα έτη του Μακαριωτάτου, αλλά και του Μητροπολίτου Θηβών, όπως και η ποιμαντορία του καρποφόρα όπως και σήμερα”, καταλήγει η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων