14/12/2018 14/12/2018 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Ευγενίου, ο οποίος βρίσκεται πλησίον του πολιτιστικού κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως, ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακάριος. Πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε τρισάγιο υπέρ ανάπαυσης της ψυχής του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κρήτης κυρού Ευγενίου. Ακολούθησαν στην συνέχεια τα αποκαλυπτήρια επιγραφής για τον Ιερό Ναό και...
14 Δεκεμβρίου, 2018 - 10:14

Η εορτή του Αγ. Ευγενίου στην Ι.Μ. Γορτύνης

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγ. Ευγενίου στην Ι.Μ. Γορτύνης

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Ευγενίου, ο οποίος βρίσκεται πλησίον του πολιτιστικού κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως, ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακάριος.

Πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε τρισάγιο υπέρ ανάπαυσης της ψυχής του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κρήτης κυρού Ευγενίου.

Ακολούθησαν στην συνέχεια τα αποκαλυπτήρια επιγραφής για τον Ιερό Ναό και τα εγκαίνια έκθεσης για τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κυρό Ευγένιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων