03/12/2018 03/12/2018 Κατά τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακάριος ιερούργησε στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγ. Ανδρέου Παρανήμφων. Πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας τέλεσε Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των κατοίκων του χωριού που βοήθησαν στην Εθνική Αντίσταση. Στην συνέχεια έγιναν τα αποκαλυπτήρια μαρμάρινης πλάκας προς τιμήν των...
03 Δεκεμβρίου, 2018 - 9:32

Στους Παρανήμφους ο Μητρ. Γορτύνης κ. Μακάριος

Διαδώστε:
Στους Παρανήμφους ο Μητρ. Γορτύνης κ. Μακάριος

Κατά τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακάριος ιερούργησε στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγ. Ανδρέου Παρανήμφων.

Πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας τέλεσε Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των κατοίκων του χωριού που βοήθησαν στην Εθνική Αντίσταση.

Στην συνέχεια έγιναν τα αποκαλυπτήρια μαρμάρινης πλάκας προς τιμήν των πεσόντων στην Εθνική Αντίσταση και ακολούθησε σχετική ομιλία από τον συνταξιούχο εκπαιδευτικό και συγγραφέα κ. Ζαχαρία Δ. Καλοχριαστιανάκη.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων