07/01/2019 07/01/2019 Με λαμπρότητα και ιεροπρέπεια εορτάστηκαν και φέτος τα Άγια Θεοφάνεια στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, με επίκεντρο τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου και στη συνέχεια την παραλία του Βόλου, όπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, κ. Ιγνάτιος, αγίασε τα ύδατα και 6 τολμηροί κολυμβητές έπεσαν στα κρύα νερά του Παγασητικού για να πιάσουν τον σταυρό με...
07 Ιανουαρίου, 2019 - 16:11
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2019 - 16:12

Έξι βούτηξαν για τον Σταυρό, πρώτος και φέτος ένας αστυνομικός (βίντεο)

Διαδώστε:
Έξι βούτηξαν για τον Σταυρό, πρώτος και φέτος ένας αστυνομικός (βίντεο)

Με λαμπρότητα και ιεροπρέπεια εορτάστηκαν και φέτος τα Άγια Θεοφάνεια στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, με επίκεντρο τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου και στη συνέχεια την παραλία του Βόλου, όπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, κ. Ιγνάτιος, αγίασε τα ύδατα και 6 τολμηροί κολυμβητές έπεσαν στα κρύα νερά του Παγασητικού για να πιάσουν τον σταυρό με τον αστυνομικό της ΟΠΚΕ, κ. Λάμπρο Μακρή, να φτάνει πρώτος στον σταυρό, όπως και πέρσι, και να δηλώνει ότι νιώθει μεγάλη ευλογία και τιμή, όχι μόνον για τον ίδιον αλλά και για όποιον άλλον συμμετείχε, ευχόμενος ευτυχία και ομόνοια.

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: www.myvolos.net

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων