26/10/2018 26/10/2018 Σπούδασε “Διοίκηση Επιχειρήσεων” όμως πλέον θα “διοικεί” ψυχές που θα τις στέλνει στον Παράδεισο. Ο λόγος για κ. Στέφανο Στύλα, 35 ετών, έγγαμο και πατέρα δύο τέκνων, ο οποίος θα χειροτονηθεί διάκονος το Σάββατο 27/10 από τον  Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο στην Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πηλίου. Όπως προαναφέρθηκε o κ. Στύλας είναι απόφοιτος...
26 Οκτωβρίου, 2018 - 18:29

Απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων εισέρχεται στον κλήρο

Διαδώστε:
Απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων εισέρχεται στον κλήρο

Σπούδασε “Διοίκηση Επιχειρήσεων” όμως πλέον θα “διοικεί” ψυχές που θα τις στέλνει στον Παράδεισο. Ο λόγος για κ. Στέφανο Στύλα, 35 ετών, έγγαμο και πατέρα δύο τέκνων, ο οποίος θα χειροτονηθεί διάκονος το Σάββατο 27/10 από τον  Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο στην Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πηλίου.

Όπως προαναφέρθηκε o κ. Στύλας είναι απόφοιτος του Τμήματος «Διοίκηση Επιχειρήσεων» του Τ.Ε.Ι. Σερρών και εργαζόταν ως ελεύθερος επαγγελματίας. Αξιοσημείωτο είναι ότι για την εξυπηρέτηση των προσκυνητών, θα δρομολογηθεί λεωφορείο, το οποίος θα ξεκινήσει στις 7π.μ. από την Νομαρχία, με στάσεις στο Νοσοκομείο και στην ΕΨΑ Αγριάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων