22/01/2019 22/01/2019 Παρουσιάζεται στον Βόλο το περισπούδαστο έργο του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Αρχιμ. Εφραίμ, με τίτλο «Γέρων Ιωσήφ Βατοπαιδινός». Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο μεγάλης ανοικτής εκδήλωσης, που διοργανώνουν ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Βόλου και ο τηλεοπτικός Σταθμός ASTRA TV, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, την Τετάρτη 23/1, στις 6μ.μ.,...
22 Ιανουαρίου, 2019 - 22:27
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2019 - 22:29

«Γέρων Ιωσήφ Βατοπαιδινός»: Παρουσιάζεται εις Βόλον

Διαδώστε:
«Γέρων Ιωσήφ Βατοπαιδινός»: Παρουσιάζεται εις Βόλον

Παρουσιάζεται στον Βόλο το περισπούδαστο έργο του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Αρχιμ. Εφραίμ, με τίτλο «Γέρων Ιωσήφ Βατοπαιδινός». Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο μεγάλης ανοικτής εκδήλωσης, που διοργανώνουν ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Βόλου και ο τηλεοπτικός Σταθμός ASTRA TV, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, την Τετάρτη 23/1, στις 6μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο (Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή).

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων