13/12/2018 13/12/2018 Για 24η χρονιά, ο Σ.Σ.Κ. Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» θα τιμήσει την «Ημέρα του Φυλακισμένου», εξ αφορμής της μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου. Συγκεκριμένα, την Κυριακή16/12, στις 6μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή), θα πραγματοποιηθεί μεγάλη καλλιτεχνική εκδήλωση, στην οποία θα συμμετάσχουν η Χορωδία του Παραρτήματος της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής...
13 Δεκεμβρίου, 2018 - 10:17

“Ημέρα του Φυλακισμένου 2018” στο Βόλο

Διαδώστε:
“Ημέρα του Φυλακισμένου 2018” στο Βόλο

Για 24η χρονιά, ο Σ.Σ.Κ. Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» θα τιμήσει την «Ημέρα του Φυλακισμένου», εξ αφορμής της μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή16/12, στις 6μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή), θα πραγματοποιηθεί μεγάλη καλλιτεχνική εκδήλωση, στην οποία θα συμμετάσχουν η Χορωδία του Παραρτήματος της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Τοπικής μας Εκκλησίας στην Αγιά, υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτου και Καθηγητού κ. Γεωργίου Λεμονόπουλου και η Μαθητική Χορωδία του 10ου Γυμνασίου Βόλου, υπό τη διεύθυνση της Καθηγήτριας κ. Κατερίνας Αποστολοπούλου.

Στην εκδήλωση θα γίνει σύντομη παρουσίαση του νεοεκδοθέντος βιβλίου του Πρωτ. Αντωνίου Κούρια «Ιαμβικοί Κανόνες των Χριστουγέννων και των Θεοφανείων», από τον Πρωτ. Απόστολο Ντόκο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων