19/10/2018 19/10/2018 Την μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου, Προστάτου της Ελληνικής Αστυνομίας εορτάζει η Εκκλησία μας το Σάββατο 20/10, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού. Στην Τοπική μας Εκκλησία πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός του Βόλου, όπου την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος. Ανήμερα...
19 Οκτωβρίου, 2018 - 9:07

Η εορτή του Αγίου Αρτεμίου στον Βόλο

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Αρτεμίου στον Βόλο

Την μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου, Προστάτου της Ελληνικής Αστυνομίας εορτάζει η Εκκλησία μας το Σάββατο 20/10, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού.

Στην Τοπική μας Εκκλησία πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός του Βόλου, όπου την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Την μνήμη του Αγίου Αρτεμίου πανηγυρίζει, επίσης, το νεόδμητο και περικαλλές Παρεκκλήσιο, που βρίσκεται στο προαύλιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας. Την παραμονή της εορτής, στις 5.30μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Της Ιεράς Πανηγύρεως θα προεξάρχει ο Αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσής, ο οποίος θα ομιλήσει.

Στις 11 π.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου θα τελεστεί επίσημη Δοξολογία για τη Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων