02/10/2018 11/10/2018 Για ακόμα μία χρονιά η η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου τιμούν την μνήμη του Προστάτου του Νομικού κόσμου της πατρίδος μας Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα του εορτασμού, την Τετάρτη 3/10, στις 7μ.μ., στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του...
02 Οκτωβρίου, 2018 - 8:13
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 10:37

Η Ι.Μ. Δημητριάδος τιμά τον Προστάτη των Νομικών

Διαδώστε:
Η Ι.Μ. Δημητριάδος τιμά τον Προστάτη των Νομικών

Για ακόμα μία χρονιά η η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου τιμούν την μνήμη του Προστάτου του Νομικού κόσμου της πατρίδος μας Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του εορτασμού, την Τετάρτη 3/10, στις 7μ.μ., στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Σμύρνης κ. Βαρθολομαίου.

Στις 8μ.μ., στο Πν. Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (Κ. Καρτάλη Ανθ. Γαζή) θα λάβει χώρα πανηγυρική εκδήλωση, την οποία θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου κ. Χρήστος Στρατηγόπουλος.

Θα ακολουθήσει ομιλία του Σεβ. Μητροπολίτου Σμύρνης κ. Βαρθολομαίου, με θέμα «Χάρις και Νόμος» και η εκδήλωση θα κλείσει με την καταληκτήρια προσλαλιά του εκπροσώπου του Σεβ. Ποιμενάρχου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων