28/12/2018 28/12/2018 Την μνήμη του Αγίου νέου Οσιομάρτυρος Γεδεών του εκ Καπούρνης τιμά η Τοπική Εκκλησία του Βόλου την Κυριακή 30/12. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου. Την μνήμη του Αγίου Γεδεών θα τιμήσει ιδιαιτέρως η γενέτειρά του, οι Γλαφυρές Πηλίου, όπου την παραμονή...
28 Δεκεμβρίου, 2018 - 15:50
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2018 - 15:54

Η μνήμη του Αγίου Γεδεών του εκ Καπούρνης

Διαδώστε:
Η μνήμη του Αγίου Γεδεών του εκ Καπούρνης

Την μνήμη του Αγίου νέου Οσιομάρτυρος Γεδεών του εκ Καπούρνης τιμά η Τοπική Εκκλησία του Βόλου την Κυριακή 30/12. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου.

Την μνήμη του Αγίου Γεδεών θα τιμήσει ιδιαιτέρως η γενέτειρά του, οι Γλαφυρές Πηλίου, όπου την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Μαξίμου Παπαϊωάννου, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου, ο οποίος θα ομιλήσει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων