20/12/2018 20/12/2018 Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19/12, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του προγράμματος «Απόστολος Θαδδαίος», που αποσκοπεί στην εκπαίδευση των νέων ΡΟΜΑ της περιοχής μας. Η εκδήλωση περιελάμβανε θεατρικά δρώμενα, με υπεύθυνη την κ. Αλίκη Κουκουμβρή, τα οποία παρουσίασαν μαθητές του 1ου Ειδικού Σχολείου και του 2ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας (ομάδα ΡΟΜΑΛΕΩΝ)....
20 Δεκεμβρίου, 2018 - 20:10

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Προγράμματος «Απόστολος Θαδδαίος»

Διαδώστε:
Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Προγράμματος «Απόστολος Θαδδαίος»

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19/12, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του προγράμματος «Απόστολος Θαδδαίος», που αποσκοπεί στην εκπαίδευση των νέων ΡΟΜΑ της περιοχής μας.

Η εκδήλωση περιελάμβανε θεατρικά δρώμενα, με υπεύθυνη την κ. Αλίκη Κουκουμβρή, τα οποία παρουσίασαν μαθητές του 1ου Ειδικού Σχολείου και του 2ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας (ομάδα ΡΟΜΑΛΕΩΝ).

Στην συνέχεια, το τμήμα εκμάθησης μουσικών οργάνων και η χορωδία του Προγράμματος παρουσίασε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, υπό τη διεύθυνση του κ. Νεκταρίου Δεμελή και τέλος η χορευτική ομάδα του Προγράμματος παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς, υπό τη διδασκαλία της κ. Αικατερίνης Ντόντη – Γκανέτσα.

Την γιορτή έκλεισε ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ιγνάτιος, ο οποίος συνεχάρη τους συντελεστές της εκδήλωσης, ευχαρίστησε όλους όσοι συμβάλλουν στην εξέλιξη του Προγράμματος, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτές και μοίρασε χριστουγεννιάτικα δώρα.

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΑΣ [email protected]

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων