11/12/2018 11/12/2018 Η 3η Γενική Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, για το νέο ιεραποστολικό έτος, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13/12, στις 10π.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, οι φετινές Ιερατικές Συνάξεις θα ασχοληθούν με θέματα που αφορούν την ιερατική οικογένεια της Τοπικής μας Εκκλησίας, τα οποία θα εισηγηθούν Κληρικοί και λαϊκοί της Μητροπόλεώς...
11 Δεκεμβρίου, 2018 - 18:00

Ιερατική Σύναξη στις 13 Δεκεμβρίου στον Βόλο

Διαδώστε:
Ιερατική Σύναξη στις 13 Δεκεμβρίου στον Βόλο

Η 3η Γενική Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, για το νέο ιεραποστολικό έτος, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13/12, στις 10π.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, οι φετινές Ιερατικές Συνάξεις θα ασχοληθούν με θέματα που αφορούν την ιερατική οικογένεια της Τοπικής μας Εκκλησίας, τα οποία θα εισηγηθούν Κληρικοί και λαϊκοί της Μητροπόλεώς μας.

Η Σύναξη θα ξεκινήσει με τον εναρκτήριο χαιρετισμό του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου. Θα ακολουθήσει εισήγηση με θέμα «Μαθητές συνομιλούν με τους Ιερείς για την Εκκλησία που ονειρεύονται».

Την εισήγηση θα παρουσιάσουν τέσσερις μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βόλου, από την Β΄ Λυκείου οι Αργύρης Γιαννίσης – Μανές, Μάριος – Πίος Γεροστάθης και Παρασκευή Τσιάντου και από την Γ΄ Λυκείου η Πελαγία Χατζηγεωργίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων