09/10/2018 11/10/2018 Ιδιαίτερη τιμή και ευλογία για τους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ, της Μαγνησίας συνιστά η έλευση και μόνιμη εγκατάσταση στο ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Αρτεμίου της Αστυνομικής Δ/νσης Μαγνησίας, τεμαχίου του ιερού Λειψάνου του Προστάτου Αγίου της ΕΛ.ΑΣ. Η επίσημη υποδοχή του Ιερού λειψάνου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11/10, στις 5.30μ.μ., από τον Σεβ....
09 Οκτωβρίου, 2018 - 10:20
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 10:19

Στην Αστυνομική Δ/νση Μαγνησίας το Ιερό Λείψανο του Αγ.Αρτεμίου

Διαδώστε:
Στην Αστυνομική Δ/νση Μαγνησίας το Ιερό Λείψανο του Αγ.Αρτεμίου

Ιδιαίτερη τιμή και ευλογία για τους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ, της Μαγνησίας συνιστά η έλευση και μόνιμη εγκατάσταση στο ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Αρτεμίου της Αστυνομικής Δ/νσης Μαγνησίας, τεμαχίου του ιερού Λειψάνου του Προστάτου Αγίου της ΕΛ.ΑΣ.
Η επίσημη υποδοχή του Ιερού λειψάνου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11/10, στις 5.30μ.μ., από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, παρουσία του Αστυνομικού Δ/ντή Μαγνησίας κ. Βασιλείου Μαρκογιαννάκη και των Αξιωματικών και Υπαξιωματικών της Υπηρεσίας. Θα ακολουθήσει ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, κατά τον οποίο ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων