12/09/2018 11/10/2018 Το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) της Ι. Μ. Δημητριάδος – Παράρτημα του Σ. Σ. Κ. Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» – πραγματοποίησε μια νέα ανθρωπιστική αποστολή προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου της Επισκοπής Βρανίων, της Σερβικής Εκκλησίας, ποιμενάρχης της οποίας είναι Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Παχώμιος. Ο Θεοφιλέστατος βρέθηκε προ ημερών στον Βόλο, συνοδευόμενος από...
12 Σεπτεμβρίου, 2018 - 11:43
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 11:21

Ι.Μ. Δημητριάδος: Νέα ανθρωπιστική αποστολή στη Σερβία

Διαδώστε:
Ι.Μ. Δημητριάδος: Νέα ανθρωπιστική αποστολή στη Σερβία

Το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) της Ι. Μ. Δημητριάδος – Παράρτημα του Σ. Σ. Κ. Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» – πραγματοποίησε μια νέα ανθρωπιστική αποστολή προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου της Επισκοπής Βρανίων, της Σερβικής Εκκλησίας, ποιμενάρχης της οποίας είναι Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Παχώμιος. Ο Θεοφιλέστατος βρέθηκε προ ημερών στον Βόλο, συνοδευόμενος από μεγάλη ομάδα νέων, που συμμετείχε με επιτυχία στο 1ο Διαβαλκανικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών.

Με τις ευχές και την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Ιγνατίου, «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» και οι εθελοντές του ετοίμασαν και παρέδωσαν στην Σερβική αντιπροσωπεία σαράντα (40) χαρτοκιβώτια με βρεφικό και παιδικό ιματισμό που θα αξιοποιηθούν από τις υπηρεσίες της Επισκοπής Βρανίων, για να στηρίξουν τα ιδρύματα και τις ενορίες της πόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων