19/10/2018 19/10/2018 Σειρά λατρευτικών εκδηλώσεων, επικειμένη της εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου, προγραμματίζει η ενορία του Αγίου Δημητρίου Βόλου, από την Κυριακή 21 έως την Κυριακή 28/10/2018. Τα φετινά «Δημήτρια» ξεκινούν με την Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, την οποία θα τελέσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, την Κυριακή 21/10. Στις 6μ.μ.,...
19 Οκτωβρίου, 2018 - 9:12
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2018 - 9:13

Στη Νέα Δημητριάδα η Παναγία η Καναλιώτισσα

Διαδώστε:
Στη Νέα Δημητριάδα η Παναγία η Καναλιώτισσα

Σειρά λατρευτικών εκδηλώσεων, επικειμένη της εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου, προγραμματίζει η ενορία του Αγίου Δημητρίου Βόλου, από την Κυριακή 21 έως την Κυριακή 28/10/2018. Τα φετινά «Δημήτρια» ξεκινούν με την Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, την οποία θα τελέσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, την Κυριακή 21/10.

Στις 6μ.μ., στα προπύλαια του Ναού, θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας της Καναλιώτισσας, η οποία φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου και θα την υποδεχθεί επισήμως ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ιγνάτιος, επικεφαλής κλήρου και λαού.

Θα ακολουθήσει Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Καθ’ όλη την διάρκεια της ενταύθα παραμονής της Ιεράς Εικόνος θα τελείται το πρωί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία και το απόγευμα ο Εσπερινός, οι Χαιρετισμοί και η παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο και στον Άγιο Δημήτριο.

Κατά την διάρκεια του προσκυνήματος, ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοικτός από τις 7π.μ. ως τις 9 το βράδυ.

Διαβάστε το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων