09/11/2018 09/11/2018 Στην Ιερά Μονή Παναγίας Άνω Ξενιάς λειτούργησε στις 9 Νοεμβρίου 2018, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, όπου τέλεσε την Χειροτονία του Διακόνου Στεφάνου Στύλα σε Πρεσβύτερο. Ο νέος ιερέας – άμισθος κληρικός – είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο κ. Ιγνάτιος ανήγαγε σε πνευματικό τον αδελφό της Μονής Αρχιμ....
09 Νοεμβρίου, 2018 - 16:23
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2018 - 16:25

Πατέρας δυο παιδιών χειροτονήθηκε ιερέας στη Μητρ. Δημητριάδος

Διαδώστε:
Πατέρας δυο παιδιών χειροτονήθηκε ιερέας στη Μητρ. Δημητριάδος

Στην Ιερά Μονή Παναγίας Άνω Ξενιάς λειτούργησε στις 9 Νοεμβρίου 2018, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, όπου τέλεσε την Χειροτονία του Διακόνου Στεφάνου Στύλα σε Πρεσβύτερο. Ο νέος ιερέας – άμισθος κληρικός – είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο κ. Ιγνάτιος ανήγαγε σε πνευματικό τον αδελφό της Μονής Αρχιμ. Χαρίτωνα Μελεμέ, εφημέριο του Ι. Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Αμαλιαπόλεως, ενώ συνεχάρη τον Καθηγούμενο, π. Νεκτάριο, για τα ονομαστήριά του και τον ευχαρίστησε, από καρδιάς, για την προσφορά του στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της Μονής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων