26/01/2019 26/01/2019 Σε μία σημαντική πρωτοβουλία, που αφορά στην οδική ασφάλεια των παιδιών μας, προχωρά η Τοπική Εκκλησία του Βόλου. Συγκεκριμένα, σε ειδική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28/1, στις 12μ., στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας, στο Αλιβέρι, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δηγμητριάδος κ. Ιγνάτιος θα προσφέρει στους μαθητές είκοσι (20) παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου και ένα (1)...
26 Ιανουαρίου, 2019 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2019 - 18:23

Προσφορά παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου σε μαθητές

Διαδώστε:
Προσφορά παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου σε μαθητές

Σε μία σημαντική πρωτοβουλία, που αφορά στην οδική ασφάλεια των παιδιών μας, προχωρά η Τοπική Εκκλησία του Βόλου. Συγκεκριμένα, σε ειδική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28/1, στις 12μ., στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας, στο Αλιβέρι, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δηγμητριάδος κ. Ιγνάτιος θα προσφέρει στους μαθητές είκοσι (20) παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου και ένα (1) κράνος μοτοσυκλέτας, συμβάλλοντας, με τον τρόπο αυτό, στη διαμόρφωση σωστής οδηγικής και κυκλοφοριακής αγωγής τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς τους. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας (Τμήμα Τροχαίας) και την Διεύυθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και κατά τη διάρκειά της, εκπρόσωποι της Τροχαίας Βόλου θα κάνουν σχετική επίδειξη για την ορθή χρήση των παιδικών καθισμάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων