03/11/2018 03/11/2018 Στον Βόλο θα κομίσει  την σεπτή Εικόνα της Παναγίας της Σουμελά την Δευτέρα 5/11, στις 5.30μ.μ., στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ. Παντελεήμων. Τη θαυματουργή εικόνα θα  υποδεχθεί ο Σεβ.  Μητροπολίτης  Δημητριάδος  κ. Ιγνάτιος, μετά του Ιερού Κλήρου και του φιλάγιου λαού της Μητροπόλεως . Η σεπτή Ιερά Εικόνα της Παναγίας...
03 Νοεμβρίου, 2018 - 14:10

Στον Βόλο η Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Σουμελά

Διαδώστε:
Στον Βόλο η Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Σουμελά

Στον Βόλο θα κομίσει  την σεπτή Εικόνα της Παναγίας της Σουμελά την Δευτέρα 5/11, στις 5.30μ.μ., στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

Τη θαυματουργή εικόνα θα  υποδεχθεί ο Σεβ.  Μητροπολίτης  Δημητριάδος  κ. Ιγνάτιος, μετά του Ιερού Κλήρου και του φιλάγιου λαού της Μητροπόλεως .

Η σεπτή Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά, της προστάτιδας και εφόρου του Ποντιακού Ελληνισμού,φυλάσσεται στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα, στο όρος Βέρμιο, της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης καί Καμπανίας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων