23/10/2018 23/10/2018 Με την υποδοχή της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας Καναλιώτισσας, η οποία φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου, στην Καλαμπάκα, άνοιξε η αυλαία των «Δημητρίων 2018», της εβδομάδος λατρευτικών εκδηλώσεως της ομώνυμης ενορίας της Νέας Δημητριάδας, επί τη εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου. Την Εικόνα μετέφερε ο Ηγούμενος της Μονής Αρχιμ. Νήφων...
23 Οκτωβρίου, 2018 - 9:12

Στο Βόλο η Παναγία η Καναλιώτισσα

Διαδώστε:
Στο Βόλο η Παναγία η Καναλιώτισσα

Με την υποδοχή της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας Καναλιώτισσας, η οποία φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου, στην Καλαμπάκα, άνοιξε η αυλαία των «Δημητρίων 2018», της εβδομάδος λατρευτικών εκδηλώσεως της ομώνυμης ενορίας της Νέας Δημητριάδας, επί τη εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου.

Την Εικόνα μετέφερε ο Ηγούμενος της Μονής Αρχιμ. Νήφων Καψάλης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών & Μετεώρων και την υποδέχτηκε ο Κλήρος και ο λαός της ενορίας, με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Δαμασκηνό Κιαμέτη.

Ακολούθησε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Ηγουμένου π. Νήφωνος.

 

Η Ιεράς Εικόνα θα παραμείνει προς προσκύνηση στον Ναό έως την Κυριακή 28/10. Κατά την διάρκεια της ενταύθα παραμονής της, θα τελούνται ιερές Ακολουθίες, σύμφωνα με το πρόγραμμα, που δημοσιεύεται αναλυτικά εδώ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων