30/11/2018 30/11/2018 Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 στις 5.30μ.μ  θα μεταφέρει το ιερό λείψανο του Οσίου Γεωργίου Καρσλίδη  στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος, και θα το υποδεχθεί επισήμως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, επικεφαλής του ιερού Κλήρου και του λαού. Μετά την υποδοχή, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του...
30 Νοεμβρίου, 2018 - 17:36

Τα ιερά λείψανα του Οσίου Γεωργίου Καρσλίδη στον Βόλο

Διαδώστε:
Τα ιερά λείψανα του Οσίου Γεωργίου Καρσλίδη στον Βόλο

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 στις 5.30μ.μ  θα μεταφέρει το ιερό λείψανο του Οσίου Γεωργίου Καρσλίδη  στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος, και θα το υποδεχθεί επισήμως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, επικεφαλής του ιερού Κλήρου και του λαού.

Μετά την υποδοχή, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Παύλου και στην συνέχεια θα ψαλεί η Παράκληση, το Απόδειπνο και οι Χαιρετισμοί του Οσίου Γεωργίου. Στις 8.30μ.μ. θα ξεκινήσει ιερά Αγρυπνία, η οποία θα απολύσει στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Την Κυριακή 2/12, στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος.

Το ιερό Λείψανο του Οσίου Γεωργίου του Καρσλίδου θα παραμείνει προς προσκύνηση έως την Παρασκευή 7/12.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων