19/12/2020 19/12/2020 Ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου ο «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» ασχολείται και με την φιλοξενία αστέγων οικογενειών και εγκαταλελειμμένων προσώπων. Ήδη, από τον Μάρτιο του 2009, μέχρι και σήμερα, λειτουργεί καθημερινά στην πόλη του Βόλου μικρούς χώρους φιλοξενίας. Ξεκίνησε δειλά-δειλά μ’ έναν ξενώνα και, με τη βοήθεια των συνεργατών και φίλων του, δημιούργησε και άλλους τέσσερεις (4) χώρους...
19 Δεκεμβρίου, 2020 - 19:23
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2020 - 19:26

1.589 διανυκτερεύσεις σε απόρους προσέφερε ο «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ»

Διαδώστε:
1.589 διανυκτερεύσεις σε απόρους προσέφερε ο «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ»

Ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου ο «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» ασχολείται και με την φιλοξενία αστέγων οικογενειών και εγκαταλελειμμένων προσώπων.

Ήδη, από τον Μάρτιο του 2009, μέχρι και σήμερα, λειτουργεί καθημερινά στην πόλη του Βόλου μικρούς χώρους φιλοξενίας. Ξεκίνησε δειλά-δειλά μ’ έναν ξενώνα και, με τη βοήθεια των συνεργατών και φίλων του, δημιούργησε και άλλους τέσσερεις (4) χώρους φιλοξενίας. Σήμερα, λειτουργούν μόνο τρείς, όπου φιλοξενούνται καθημερινά πέντε (5) πρόσωπα). Βεβαίως, ο «Ε» χρησιμοποιεί και τα ξενοδοχεία της πόλης μας, όταν υπάρχουν και νέες περιπτώσεις, κυρίως αποφυλακισθέντων.

Για το τρέχον έτος προσέφερε 1.589 διανυκτερεύσεις, φιλοξενώντας δέκα (10) αστέγους (τρεις γυναίκες και επτά άνδρες).

“Με ιδιαίτερη χαρά γνωστοποιούμε στους φίλους του Συλλόγου μας (δωρητές, συνδρομητές, εθελοντές-συνεργάτες και τα μέλη μας), έναν σύντομο απολογισμό αυτής της διακονίας μας, για να δοξάσουμε τον Θεό, αλλά και να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που βοήθησαν ποικιλοτρόπως. Αγαπητοί μας συμπολίτες, ευχηθείτε και βοηθήστε να συνεχιστεί και αυτή η ευαίσθητη διακονία και κοινωνική προσφορά του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ».”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

πρωτοπρεσβύτερος π. Θεόδωρος Μπατάκας

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων