26/01/2023 26/01/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θα τιμήσει και φέτος την μνήμη του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος και επί εικοσιτέσσερα συναπτά έτη Ποιμενάρχου της, κυρού Χριστοδούλου, καθώς συμπληρώνονται δεκαπέντε χρόνια από την εις Κύριον εκδημία του. Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου θα τελεστεί Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Μητροπολίτου Δημητριάδος...
26 Ιανουαρίου, 2023 - 11:38
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2023 - 11:42

15 χρόνια χωρίς τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο

Διαδώστε:
15 χρόνια χωρίς τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θα τιμήσει και φέτος την μνήμη του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος και επί εικοσιτέσσερα συναπτά έτη Ποιμενάρχου της, κυρού Χριστοδούλου, καθώς συμπληρώνονται δεκαπέντε χρόνια από την εις Κύριον εκδημία του.

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου θα τελεστεί Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα ψαλεί Αρχιερατικό Μνημόσυνο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων