15/05/2019 15/05/2019 Την Πέμπτη 16 Μαϊου 2019 θα πραγματοποιηθεί στις 10π.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας η 8η Γενική Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, για το νέο ιεραποστολικό έτος. Οι φετινές Ιερατικές Συνάξεις ασχολούνται με θέματα που αφορούν την ιερατική οικογένεια της Τοπικής Εκκλησίας, τα οποία εισηγούνται Κληρικοί και λαϊκοί της Μητροπόλεώς . Η Σύναξη θα ξεκινήσει με τον...
15 Μαΐου, 2019 - 10:21

8η Ιερατική Σύναξη στη Μητρ.Δημητριάδος

Διαδώστε:
8η Ιερατική Σύναξη στη Μητρ.Δημητριάδος

Την Πέμπτη 16 Μαϊου 2019 θα πραγματοποιηθεί στις 10π.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας η 8η Γενική Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, για το νέο ιεραποστολικό έτος.

Οι φετινές Ιερατικές Συνάξεις ασχολούνται με θέματα που αφορούν την ιερατική οικογένεια της Τοπικής Εκκλησίας, τα οποία εισηγούνται Κληρικοί και λαϊκοί της Μητροπόλεώς . Η Σύναξη θα ξεκινήσει με τον εναρκτήριο χαιρετισμό του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου. Θα ακολουθήσει εισήγηση των: Εμμανουήλ – Ιωάννου Ντόβρου, Ολιστικού Θεραπευτή, Ψυχοθεραπευτή και της Ιωάννας Γεωργιάδου, Ψυχολόγου, Συστημικής Ψυχοθεραπεύτριας, Ειδικής Παιδαγωγού, με θέμα «Ζώντας μέσα στην Τοπική Εκκλησία: πρόσωπα, σύζυγοι, οικογένεια, γέφυρες και ελπίδες, εμπειρίες μίας νέας οικογένειας από τον χώρο της Εκκλησίας».

Θα ακολουθήσει διάλογος επί της εισηγήσεως και η σύνοψη των συμπερασμάτων από τον Σεβ. Ποιμενάρχη Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων