20/07/2023 20/07/2023 Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού «Πληροφόρηση» (Απριλίου – Ιουνίου 2023) της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, το οποίο είναι αφιερωμένο στην ιστορική επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στον Βόλο και στην Τοπική Εκκλησία. Το σχετικό οκτασέλιδο αφιέρωμα υπογράφει ο Αρχιδιάκονος της Μητρόπολης Δημητριάδος Ιωήλ Ποδαρόπουλος. Ακολουθεί τρισέλιδο αφιέρωμα στις τρεις τελευταίες Ιερατικές συνάξεις του παρελθόντος...
20 Ιουλίου, 2023 - 13:55
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2023 - 13:41

Αφιερωμένη στην επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχου η νέα «Πληροφόρηση»

Διαδώστε:
Αφιερωμένη στην επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχου η νέα «Πληροφόρηση»

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού «Πληροφόρηση» (Απριλίου – Ιουνίου 2023) της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, το οποίο είναι αφιερωμένο στην ιστορική επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στον Βόλο και στην Τοπική Εκκλησία. Το σχετικό οκτασέλιδο αφιέρωμα υπογράφει ο Αρχιδιάκονος της Μητρόπολης Δημητριάδος Ιωήλ Ποδαρόπουλος.

Ακολουθεί τρισέλιδο αφιέρωμα στις τρεις τελευταίες Ιερατικές συνάξεις του παρελθόντος Εκκλησιαστικού έτους.

Στην συνέχεια, δημοσιεύεται άρθρο αφιερωμένο στους Αγίους Αποστόλους, υπό τον τίτλο «βολίδες αστράπτουσαι», που υπογράφει η αδελφότητα της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πηλίου.

Ακολουθεί πεντασέλιδο με ειδήσεις και φωτογραφικό υλικό από τις δράσεις της Τοπικής μας Εκκλησίας το παρελθόν τρίμηνο και το τεύχος ολοκληρώνεται με άρθρο του π. Σταύρου Σωτηρόπουλου, Θεολόγου, Προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Νέας Ιωνίας, σχετικό με την εορτή της Πεντηκοστής, υπό τον τίτλο «Εκχεώ από του πνεύματός μου επί πάσαν σάρκα».

Το νέο τεύχος της «Πληροφόρησης» διανέμεται δωρεάν στους Ιερούς Ναούς και στις Ιερές Μονές της Τοπικής μας Εκκλησίας, ενώ σε ηλεκτρονική μορφή δημοσιεύεται ΕΔΩ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων