06/10/2023 06/10/2023 Ο Αγιασμός ενάρξεως του νέου σχολικού Έτους στο Παράρτημα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος στον Αλμυρό τελέστηκε την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2023. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Δ/ντής της Σχολής Αρχιμ. Επιφάνιος Οικονόμου, παρουσία του Αρχιερατικού Επιτρόπου Αλμυρού Πρωτ. Γεωργίου Μπέκα, των καθηγητών του Παραρτήματος Πρωτ. Ευσταθίου Βαρβαρέλη, Προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίου...
06 Οκτωβρίου, 2023 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2023 - 16:53

Αγιασμός στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης Δημητριάδος στον Αλμυρό

Διαδώστε:
Αγιασμός στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης Δημητριάδος στον Αλμυρό

Ο Αγιασμός ενάρξεως του νέου σχολικού Έτους στο Παράρτημα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος στον Αλμυρό τελέστηκε την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2023.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Δ/ντής της Σχολής Αρχιμ. Επιφάνιος Οικονόμου, παρουσία του Αρχιερατικού Επιτρόπου Αλμυρού Πρωτ. Γεωργίου Μπέκα, των καθηγητών του Παραρτήματος Πρωτ. Ευσταθίου Βαρβαρέλη, Προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αλμυρού και Ευθυμίου Παπαγεωργίου, Λαμπαδαρίου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου, και μερίδος των σπουδαστών.

Ο π. Επιφάνιος μετέφερε προς όλους τις πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου για την νέα χρονιά, καλωσόρισε τους νέους σπουδαστές και ανέλυσε την αξία και την σπουδαιότητα της Ψαλτικής, ως τέχνης Λατρευτικής και προσευχητικής. Αναφέρθηκε, επίσης, στην ιστορία της Σχολής και ζήτησε από τους σπουδαστές να επιδείξουν την απαραίτητη προσοχή, συνέπεια και επιμέλεια, στην πορεία των σπουδών τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων