08/10/2019 08/10/2019 Για μια ακόμη χρονιά, τελέστηκε την Κυριακή από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο ο Αγιασμός έναρξης των δράσεων του Συνδέσμου Νέων της Μητροπόλεώς μας στο νεανικό στέκι «Πέρασμα». Πλήθος νέων ανθρώπων εργαζομένων και φοιτητών πλαισίωσαν την εκδήλωση, ενώ στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με το Σεβασμιώτατο γύρω από θέματα...
08 Οκτωβρίου, 2019 - 22:13
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2019 - 21:57

Αγιασμός στον Σύνδεσμο Νέων της ΙΜ Δημητριάδος

Διαδώστε:
Αγιασμός στον Σύνδεσμο Νέων της ΙΜ Δημητριάδος

Για μια ακόμη χρονιά, τελέστηκε την Κυριακή από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο ο Αγιασμός έναρξης των δράσεων του Συνδέσμου Νέων της Μητροπόλεώς μας στο νεανικό στέκι «Πέρασμα». Πλήθος νέων ανθρώπων εργαζομένων και φοιτητών πλαισίωσαν την εκδήλωση, ενώ στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με το Σεβασμιώτατο γύρω από θέματα επικαιρότητας.

Και για τη φετινή χρονιά το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων τού Συνδέσμου περιλαμβάνει

Κύκλο συζητήσεων για νέους φοιτητές και νέους εργαζομένους με τον π. Χρίστο Χαχαμίδη (κάθε Τετάρτη 8.30μ.μ., στο Πέρασμα).
Ομάδα κατασκευών-χειροτεχνιών (την 1η Παρασκευή κάθε μήνα) στις 8μ.μ.
Δείπνα επικοινωνίας τη δεύτερη Κυριακή κάθε μήνα.
Εκδρομές στον Ελλάδα και το εξωτερικό (η πρώτη εκδρομή έχει οριστεί την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 στην Ιερά Μονή Κορώνας και τη λίμνη Πλαστήρα).
Εκδρομή στην Ιταλία την εβδομάδα μετά το Πάσχα.
Νεανική κατασκήνωση κάθε καλοκαίρι στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου.
Μετακατασκηνωτικό χειμερινό διήμερο επικοινωνίας.
«Παζάρια φιλανθρωπίας» με έργα των νέων για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Προβολή ταινιών για ψυχαγωγία, προβληματισμό και συζήτηση κάθε 3η Κυριακή του μήνα.
Επισκέψεις στο Γηροκομείο και το Ορφανοτροφείο.
Μουσικές βραδιές έντεχνης μουσικής.
Τμήμα εκμάθησης βυζαντινής μουσικής για τα μέλη του Συνδέσμου νέων.
Συν – διοργάνωση με την Ακαδημία Θεολογικών σπουδών και την Πορεία υγείας και για φέτος των διαλόγων θεολογία και ψυχολογία.
Άλλες ευκαιρίες περιλαμβάνουν: ωφέλιμες χριστιανικές ομιλίες, κοινή λατρευτική ζωή, λατρευτικές εκδηλώσεις, επισκέψεις αγάπης σε νοσοκομεία, φυλακές και άλλα ιδρύματα, και μέσα σε όλα αυτά την χριστιανική, αδελφική, αγνή και σταθερή φιλία, που δεν αφήνει την μοναξιά να πλήξει κανέναν από μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων