29/07/2023 30/07/2023 Εξαιρετική τιμή και ευλογία αποτελεί η έλευση και ολιγοήμερη παραμονή στον Βόλο των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Εθνοϊερομάρτυρος Κοσμά του Αιτωλού, του Ισαποστόλου, που φυλάσσονται στην ομώνυμη Ιερά Μονή Θέρμου Αιτωλίας. Τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Κοσμά θα αφιχθούν στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου την Τρίτη 1η Αυγούστου 2023, στις 7 μ.μ., όπου...
29 Ιουλίου, 2023 - 19:35
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2023 - 2:36

Από την Ι.M. Θέρμου στον Βόλο τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού

Διαδώστε:
Από την Ι.M. Θέρμου στον Βόλο τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού

Εξαιρετική τιμή και ευλογία αποτελεί η έλευση και ολιγοήμερη παραμονή στον Βόλο των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Εθνοϊερομάρτυρος Κοσμά του Αιτωλού, του Ισαποστόλου, που φυλάσσονται στην ομώνυμη Ιερά Μονή Θέρμου Αιτωλίας.

Τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Κοσμά θα αφιχθούν στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου την Τρίτη 1η Αυγούστου 2023, στις 7 μ.μ., όπου επισήμως θα τα υποδεχθεί ο ιερός κλήρος και ο ευσεβής λαός.

Θα ακολουθήσει ο Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο.

Τα Ιερά Λείψανα θα έλθουν στην πόλη του Βόλου, με την ευκαιρία της Ιεράς Πανηγύρεως της Μεταμορφώσεως και θα παραμείνουν προς προσκύνηση έως τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023, οπότε θα επιστρέψουν στην Αιτωλία.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους, θα διεξαχθεί πλούσιο λατρευτικό πρόγραμμα το οποίο έχει ως εξής:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων