08/02/2019 08/02/2019 Η ετήσια εόρτια σύναξη, προς τιμήν των εθελοντριών κυριών, που διεξήγαγαν τον Έρανο Αγάπης 2018 της Τοπικής μας Εκκλησίας, κατά την διάρκεια των παρελθουσών εορτών, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11/2, τις 6μ.μ., στο Ξενία Βόλου. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος θα ευλογήσει την Βασιλόπιτα και θα προχωρήσει στον απολογισμό...
08 Φεβρουαρίου, 2019 - 16:34

Απολογισμός Εράνου Αγάπης από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Διαδώστε:
Απολογισμός Εράνου Αγάπης από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Η ετήσια εόρτια σύναξη, προς τιμήν των εθελοντριών κυριών, που διεξήγαγαν τον Έρανο Αγάπης 2018 της Τοπικής μας Εκκλησίας, κατά την διάρκεια των παρελθουσών εορτών, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11/2, τις 6μ.μ., στο Ξενία Βόλου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος θα ευλογήσει την Βασιλόπιτα και θα προχωρήσει στον απολογισμό του Εράνου Αγάπης 2018 και εν γένει του Φιλανθρωπικού έργου της Τοπικής μας Εκκλησίας, κατά το παρελθόν έτος.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν το Χορωδιακό και το Χορευτικό Τμήμα Γυναικών Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς μας Μητροπόλεως, ενώ θα παρατεθεί δεξίωση προς όλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων