02/07/2020 02/07/2020 Πραγματοποιήθηκε, εχθές Τετάρτη 1 Ιουλίου, στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, η αποχαιρετιστήρια γιορτή των νηπίων. Με λίγους προσκεκλημένους, τα παιδιά του Νηπιαγωγείου ανέβηκαν στη σκηνή και αποχαιρέτησαν το πρώτο τους σχολείο, κλείνοντας έναν όμορφο κύκλο της ζωής τους. Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος, ο οποίος μοίρασε τα ενδεικτικά στα παιδιά,...
02 Ιουλίου, 2020 - 16:40
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2020 - 16:15

Αποχαιρετιστήρια γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού

Διαδώστε:
Αποχαιρετιστήρια γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού

Πραγματοποιήθηκε, εχθές Τετάρτη 1 Ιουλίου, στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, η αποχαιρετιστήρια γιορτή των νηπίων.

Με λίγους προσκεκλημένους, τα παιδιά του Νηπιαγωγείου ανέβηκαν στη σκηνή και αποχαιρέτησαν το πρώτο τους σχολείο, κλείνοντας έναν όμορφο κύκλο της ζωής τους. Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος, ο οποίος μοίρασε τα ενδεικτικά στα παιδιά, τους έδωσε συγχαρητήρια και τις εγκάρδιες ευχές του.

Στη συνέχεια, μίλησε για τη μεγάλη σημασία των πρώτων χρόνων της ζωής του παιδιού και ευχαρίστησε το προσωπικό για το έργο που παράγει καθημερινά, τα παιδιά και τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων