13/02/2020 13/02/2020 Αρχιερατικό συλλείτουργο θα τελεστεί το Σάββατο 15/2, στην Ιερά Μονή Παναγίας Άνω Ξενιάς, κατά το οποίο θα συλλειτουργήσουν οι Σεβ. Μητροπολίτες Κερκύρας, Παξών & Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, πρώην Ηγούμενος της Μονής και ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα τελεστεί το Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του αδελφού της Μονής Ιεροδιακόνου Τίτου...
13 Φεβρουαρίου, 2020 - 19:29
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2020 - 19:17

Αρχιερατικό συλλείτουργο και Μνημόσυνο του Ιεροδιακ. Τίτου Ξενιώτη

Διαδώστε:
Αρχιερατικό συλλείτουργο και Μνημόσυνο του Ιεροδιακ. Τίτου Ξενιώτη

Αρχιερατικό συλλείτουργο θα τελεστεί το Σάββατο 15/2, στην Ιερά Μονή Παναγίας Άνω Ξενιάς, κατά το οποίο θα συλλειτουργήσουν οι Σεβ. Μητροπολίτες Κερκύρας, Παξών & Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, πρώην Ηγούμενος της Μονής και ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα τελεστεί το Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του αδελφού της Μονής Ιεροδιακόνου Τίτου Ξενιώτη, του αρχαιοτέρου, έως την εκδημία του, μέλους της Αδελφότητας της Μονής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων