07/02/2019 07/02/2019 Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα της Ενώσεως Πολυτέκνων Μαγνησίας ευλόγησε την Τρίτη 5/2 ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, σε εόρτια εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Ξενία του Βόλου. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο συγγραφέας κ. Δημήτριος Παπαϊωάννου, Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, επί σειρά ετών, ο οποίος μίλησε για τις προωθούμενες Συνταγματικές αλλαγές από την Κυβέρνηση, σχετικά με την οικογένεια....
07 Φεβρουαρίου, 2019 - 17:18

“Ας ελπίσουμε ότι οι προωθούμενες αλλαγές για την Οικογένεια δεν θα περάσουν”

Διαδώστε:
“Ας ελπίσουμε ότι οι προωθούμενες αλλαγές για την Οικογένεια δεν θα περάσουν”

Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα της Ενώσεως Πολυτέκνων Μαγνησίας ευλόγησε την Τρίτη 5/2 ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, σε εόρτια εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Ξενία του Βόλου.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο συγγραφέας κ. Δημήτριος Παπαϊωάννου, Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, επί σειρά ετών, ο οποίος μίλησε για τις προωθούμενες Συνταγματικές αλλαγές από την Κυβέρνηση, σχετικά με την οικογένεια. Ο κ. Παπαϊωάννου επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι «δεν πρέπει να αλλάξει ο θεσμικός ρόλος της οικογένειας, γιατί το Έθνος στηρίζεται πάνω της. Αν ο θεσμός αυτός αλλάξει, διασαλεύονται τα θεμέλια της οικογένειας».

Από την μεριά του, ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι «εάν οι Συνταγματικές επιταγές, που αφορούν στον θεσμό της Οικογένειας αλλάξουν, τότε αλλάζει άρδην η άποψη που έχουμε στην πατρίδα μας για την Οικογένεια, πάνω στην οποία στηρίξαμε, μέχρι τώρα, τους αγώνες μας για την ελευθερία και την δημοκρατία. Ας ελπίσουμε ότι οι προωθούμενες αλλαγές δεν θα περάσουν, γιατί θα κλονίσουν αυτή την ίδια την κοινωνία, βασικό κύτταρο της οποίας είναι η οικογένεια».

Στο τέλος της εκδήλωσης, η Πρόεδρος της Ενώσεως Πολυτέκνων Μαγνησίας, Πρεσβυτέρα Σουλτάνα Πράπα, απένειμε στον Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιο τιμητική πλακέτα «επί τη εικοσαετή Θεοφιλή Ποιμαντορία του, την στήριξη και την αγάπη του στην Πολύτεκνη Οικογένεια της Ενώσεως Πολυτέκνων Νομού Μαγνησίας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων