16/05/2020 16/05/2020 Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού OPEN βρέθηκε απόψε διαδικτυακά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, προσκεκλημένος της κεντρικής παρουσιάστριας, κ.Στέλλας Γκαντώνα, με αφορμή το “άνοιγμα” των Ιερών Ναών μετά από 2 σχεδόν μήνες για τους πιστούς καθώς και για τα μέτρα προστασίας που έχουν ληφθεί από την Εκκλησία. “Έχουμε την προσωπική εμπειρία...
16 Μαΐου, 2020 - 22:48
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2020 - 22:46

“Ας επιτρέψουμε λίγο θαύμα στη ζωή μας, το χρειαζόμαστε!”

Διαδώστε:
“Ας επιτρέψουμε λίγο θαύμα στη ζωή μας, το χρειαζόμαστε!”

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού OPEN βρέθηκε απόψε διαδικτυακά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, προσκεκλημένος της κεντρικής παρουσιάστριας, κ.Στέλλας Γκαντώνα, με αφορμή το “άνοιγμα” των Ιερών Ναών μετά από 2 σχεδόν μήνες για τους πιστούς καθώς και για τα μέτρα προστασίας που έχουν ληφθεί από την Εκκλησία.

“Έχουμε την προσωπική εμπειρία που είναι και η εμπειρία των Ιεραποστόλων” δήλωσε για την Θεία Κοινωνία ενώ δήλωσε ακόμα ότι “Στη ζωή μας δεν υπάρχει μόνο ο Ορθός Λόγος υπάρχει και το Θαύμα, ας επιτρέψουμε λίγο θαύμα στη ζωή μας, το χρειαζόμαστε”. 

Δείτε το βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων