13/04/2020 13/04/2020 Διαδικτυακό ευχετήριο μήνυμα απέστειλε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος στους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας ενόψει του Πάσχα, μετά από την παράκληση των Διευθυντών Εκπαίδευσης του νομού, οι οποίοι επεσήμαναν την αναγκαιότητα συλλογισμού και ψυχικής ανάτασης στο πνεύμα των Αγίων Ημερών του Πάσχα. Ο Σεβασμιότατος σε μία πρωτοβουλία προσέγγισης των νεαρών μαθητών και...
13 Απριλίου, 2020 - 22:40
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2020 - 22:43

Διαδικτυακό ευχετήριο μήνυμα του Μητροπολίτη στους μαθητές της Μαγνησίας

Διαδώστε:
Διαδικτυακό ευχετήριο μήνυμα του Μητροπολίτη στους μαθητές της Μαγνησίας

Διαδικτυακό ευχετήριο μήνυμα απέστειλε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος στους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας ενόψει του Πάσχα, μετά από την παράκληση των Διευθυντών Εκπαίδευσης του νομού, οι οποίοι επεσήμαναν την αναγκαιότητα συλλογισμού και ψυχικής ανάτασης στο πνεύμα των Αγίων Ημερών του Πάσχα.

Ο Σεβασμιότατος σε μία πρωτοβουλία προσέγγισης των νεαρών μαθητών και μαθητριών της Μαγνησίας οι οποίοι εξαιτίας των εκτάκτων συνθηκών θα παραμείνουν μακριά από του ναούς κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα, επέλεξε να επικοινωνήσει μαζί τους μέσω ενός σύντομου βιντεοσκοπημένου ευχετήριου μηνύματος, το οποίο απεστάλη ηλεκτρονικά στους μαθητές ήδη από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας.

«Το ιδιαίτερα συγκινητικό αποτέλεσμα με το Σεβασμιότατο να παροτρύνει τους νέους να επιδείξουν υπομονή και επιμονή και να τους καθοδηγεί με το παράδειγμά του, εμφυσώντας τους την ελπίδα για το τέλος όλης αυτής της δοκιμασίας προκαλεί συναισθήματα αγαλλίασης σε μία περίοδο κατά την οποία η εμψύχωση και οι ευχές του Ποιμενάρχη μας για υγεία και Καλή Ανάσταση είναι τόσο καίριες, τόσο αναγκαίες για όλους μας. Ήδη το μήνυμα έγινε δεκτό με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα, η οποία εξήρε αυτό το μήνυμα ανθρωπισμού, ταπεινοφροσύνης, και ελπίδας σε τέτοιο βαθμό τον οποίο κάποιος αντιλαμβάνεται μόνο αν το παρακολουθήσει», σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους οι Διευθυντές Εκπαίδευσης.

Δείτε το βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων