26/05/2021 26/05/2021 Με αφορμή τον νόμο για την ίση κατανομή του χρόνου με τα παιδιά σε διαζευγμένους γονείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος αναφέρεται με νέο του βίντεο στην ελληνική οικογένεια και στην στήριξη που πρέπει να έχει από την ελληνική πολιτεία.  «Τον τελευταίο καιρό μεγάλη συζήτηση έγινε στην Ελληνική Βουλή για τα θέματα...
26 Μαΐου, 2021 - 13:17
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2021 - 13:22

Δημητριάδος: «Η Βουλή να μιλήσει για την ελληνική οικογένεια»

Διαδώστε:
Δημητριάδος: «Η Βουλή να μιλήσει για την ελληνική οικογένεια»

Με αφορμή τον νόμο για την ίση κατανομή του χρόνου με τα παιδιά σε διαζευγμένους γονείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος αναφέρεται με νέο του βίντεο στην ελληνική οικογένεια και στην στήριξη που πρέπει να έχει από την ελληνική πολιτεία. 

«Τον τελευταίο καιρό μεγάλη συζήτηση έγινε στην Ελληνική Βουλή για τα θέματα που αφορούν τα παιδιά των διαζευγμένων γονέων. Ασχολήθηκαν για το πώς θα διευθετηθούν τα θέματα που προκύπτουν ανάμεσα στους δύο γονείς. Όσοι έχουν υποστεί μία τέτοια κατάσταση μέσα στην οικογένειά τους ξέρουν πολύ καλά πόσο λείπει το δώρο της ενότητας και τι συνέπειες έχει στη ζωή τους. Και όσοι ζούνε με την ενότητα μιας οικογένειας ξέρουν ότι είναι δώρο Θεού. Πόσο σημαντικό θα ήταν κάποια στιγμή και η Ελληνική Βουλή να μιλήσει για τη στήριξη της Ελληνικής Οικογένειας. Αυτή την οικογένεια μέσα από την οποία θα προέλθουν άνθρωποι με ωριμότητα, με συγκρότηση ψυχοσωματική, με Χάρη Θεού. Αυτό που μας λείπει είναι η οικογένεια και όχι η απαξίωσή της που βιώνουμε στην εποχή μας», αναφέρει πολύ σωστά ο Σεβασμιώτατος, καθώς κρίνεται αναγκαίο να μη βρίσκουμε λύσεις μόνο σε περίπτωση διαίρεσης, αλλά και για τη στήριξη της ένωσης.

Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, με αναφορά στην ελληνική οικογένεια.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων