09/04/2024 10/04/2024 Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος στον τηλεοπτικό σταθμό “Αction 24” και στην εκπομπή «Action Τώρα», με τους Νίκο Υποφάντη και Ντόρα Κουτροκόη. Στην συνέντευξη θίχτηκαν ζητήματα όπως το φαινόμενο της βίας σε νεαρές ηλικίες, η σχέση ανάμεσα στο Κράτος και την Εκκλησία έπειτα από τη ψήφιση...
09 Απριλίου, 2024 - 21:09
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2024 - 0:40

Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Έχουμε πληγώσει την ελληνική οικογένεια»

Διαδώστε:
Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Έχουμε πληγώσει την ελληνική οικογένεια»

Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος στον τηλεοπτικό σταθμό “Αction 24” και στην εκπομπή «Action Τώρα», με τους Νίκο Υποφάντη και Ντόρα Κουτροκόη.

Στην συνέντευξη θίχτηκαν ζητήματα όπως το φαινόμενο της βίας σε νεαρές ηλικίες, η σχέση ανάμεσα στο Κράτος και την Εκκλησία έπειτα από τη ψήφιση του πρόσφατου νομοσχεδίου για τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων και της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, καθώς και η εμπλοκή της Εκκλησίας στις εκλογικές αναμετρήσεις.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος μίλησε εκτενώς για την επερχόμενη εορτή του Πάσχα, τον κοινό εορτασμό αλλά και το βαθύτερο νόημά της και τον τρόπο αληθινής βίωσης του περιεχομένου της.

Δείτε τη συνέντευξη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων