17/03/2021 17/03/2021 “Με εργαλείο άξιων ποιητών, δημιουργεί ένα έργο γέφυρα, ένα έργο που δείχνει την ιστορία της Ιωνίας, της Μικράς Ασίας, του Ελληνισμού, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί προϋποθέσεις για να δούμε και το σήμερα και πάντοτε και το μέλλον που έρχεται”. Αυτά αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, με αφορμή την κυκλοφορία βιβλίου με...
17 Μαρτίου, 2021 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 17/03/2021 - 17:26

Δημητριάδος Ιγνάτιος: ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ

Διαδώστε:
Δημητριάδος Ιγνάτιος: ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ

“Με εργαλείο άξιων ποιητών, δημιουργεί ένα έργο γέφυρα, ένα έργο που δείχνει την ιστορία της Ιωνίας, της Μικράς Ασίας, του Ελληνισμού, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί προϋποθέσεις για να δούμε και το σήμερα και πάντοτε και το μέλλον που έρχεται”. Αυτά αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, με αφορμή την κυκλοφορία βιβλίου με CD του Βολιώτη δημιουργού Ανδρέα Κατσιγιάννη και της Ορχήστρας “ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ” Ν.Ιωνίας, με αφιέρωμα στη ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Ο δίσκος «Γη της Ιωνίας» περιέχει μελοποιημένα ποιήματα κορυφαίων Ελλήνων ποιητών, σημαντικών στιχουργών, ερμηνείες επιφανών ερμηνευτών και αφηγήσεις σπουδαίων ηθοποιών. Ένα σπουδαίο έργο αφιερωμένο στη μνήμη του ακμάζοντα ελληνισμού της Σμύρνης, καθώς και στη συγκλονιστική αναγεννητική δύναμη των προσφύγων, από τον Ανδρέα Κατσιγιάννη με την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας.

Οι αφηγήσεις των κειμένων φέρουν την υπογραφή μεγάλων πρωταγωνιστών του θεάτρου. Αφηγούνται: Μιμή Ντενίση, Θωμάς Κοροβίνης, Ελένη Κοκκίδου, Χρύσα Παπά.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων