02/12/2022 02/12/2022 Η Εκκλησία του Χριστού καλείται κάθε φορά να θεραπεύσει αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο σύντομο βίντεο που ετοίμασε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος για την Κυριακή Ι΄ Λουκά.  “Υποκριτά! Μ’αυτόν τον λόγο απευθύνθηκε ο Χριστός στον Αρχισυνάγωγο, που με έλλειμμα αγάπης, δεν τόλμησε να μιλήσει στον Χριστό, αλλά απευθύνθηκε σ’αυτούς που θεωρούσε δικούς...
02 Δεκεμβρίου, 2022 - 11:29
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2022 - 11:17

Δημητριάδος Ιγνάτιος: “Η Εκκλησία του Χριστού καλείται κάθε φορά να θεραπεύσει”

Διαδώστε:
Δημητριάδος Ιγνάτιος: “Η Εκκλησία του Χριστού καλείται κάθε φορά να θεραπεύσει”

Η Εκκλησία του Χριστού καλείται κάθε φορά να θεραπεύσει αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο σύντομο βίντεο που ετοίμασε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος για την Κυριακή Ι΄ Λουκά.

“Υποκριτά! Μ’αυτόν τον λόγο απευθύνθηκε ο Χριστός στον Αρχισυνάγωγο, που με έλλειμμα αγάπης, δεν τόλμησε να μιλήσει στον Χριστό, αλλά απευθύνθηκε σ’αυτούς που θεωρούσε δικούς του οπαδούς, προτρέποντάς τους να μην έρχονται να θεραπευτούν απ’τον Χριστό την ημέρα του Σαββάτου. Δυστυχώς ακόμη και σήμερα, πολλοί είναι αυτοί που αξιοποιούν τους νόμους, τους κανόνες τους τύπους για να αποτρέψουν ανθρώπους να γευθούν την Αγάπη του Χριστού. Κι όμως! Η Εκκλησία του Χριστού καλείται κάθε φορά να θεραπεύσει. Να θεραπεύσει και την ψυχή και το σώμα των ανθρώπων, με οικονομία, με στοργή και αγάπη. Αλίμονο αν ακούσουμε κι εμείς το: “Υποκριτά!” γιατί θά’χουμε σκληροκαρδία στους ανθρώπους που διψάνε την Αγάπη του Χριστού, ιδιαίτερα στις ημέρες μας τούτον τον καιρό.”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων