08/09/2023 08/09/2023 Στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής της Γεννήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Παναγίας Γορίτσας (Τρύπα) χοροστάτησε χθες ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος. Ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι «και απόψε παρακαλούμε την Παναγία μας να ανακουφίσει τον πόνο των ανθρώπων, να δώσει λύση στα προβλήματα, να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με ενότητα. Ο Θεός δοκιμάζει...
08 Σεπτεμβρίου, 2023 - 13:55
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2023 - 14:01

Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Η Μητρόπολή μας θα σταθεί κοντά σε όσους έχουν ανάγκη»

Διαδώστε:
Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Η Μητρόπολή μας θα σταθεί κοντά σε όσους έχουν ανάγκη»

Στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής της Γεννήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Παναγίας Γορίτσας (Τρύπα) χοροστάτησε χθες ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι «και απόψε παρακαλούμε την Παναγία μας να ανακουφίσει τον πόνο των ανθρώπων, να δώσει λύση στα προβλήματα, να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με ενότητα. Ο Θεός δοκιμάζει την πίστη μας, μας καλεί να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα. Άλλωστε και η Παναγία μας γεννήθηκε σε μια εποχή που κανείς δεν ήλπιζε ότι θα γεννηθεί το φως του κόσμου. Κι όμως ήρθε. Γι’ αυτό, να μη χάνουμε το κουράγιο μας. Ο τόπος μας έχει ζήσε ανάλογα δεινά και σε άλλες εποχές, όμως η εποχή μας είναι ξεχωριστή. Πρέπει να προφυλάξουμε το περιβάλλον μας, για να μην ξανά συμβούν τέτοιες τραγωδίες. Η Μητρόπολή μας θα σταθεί κοντά σε όσους έχουν ανάγκη και πράξει κάθε τι δυνατόν για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών. Η ζωή είναι μπροστά μας. Δεν θα πτοηθούμε. Όλοι ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε και αυτή την κρίση…».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων