20/09/2023 20/09/2023 Tελέστηκε χθες Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 ο Αγιασμός του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου για την έναρξη του νέου Δικαστικού Έτους 2023-2024, στο ακροατήριο του ισογείου ορόφου του Δικαστικού Μεγάρου, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο προϊστάμενος του Πρωτοδικείου Βόλου, Παναγιώτης Γιάνναρος, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Βόλου, Χριστίνα Φασούλα, η Γαλήνη...
20 Σεπτεμβρίου, 2023 - 14:00

Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Με την ενότητα όλων, μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Διαδώστε:
Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Με την ενότητα όλων, μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Tελέστηκε χθες Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 ο Αγιασμός του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου για την έναρξη του νέου Δικαστικού Έτους 2023-2024, στο ακροατήριο του ισογείου ορόφου του Δικαστικού Μεγάρου, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο προϊστάμενος του Πρωτοδικείου Βόλου, Παναγιώτης Γιάνναρος, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Βόλου, Χριστίνα Φασούλα, η Γαλήνη Μανωλούδη, προϊσταμένη του Ειρηνοδικείου, ο Λεωνίδας Ψίχαλος, προϊστάμενος του Πταισματοδικείου, ο Ιωάννης Κόνσουλας, πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου.

Μετά το πέρας του Αγιασμού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος, κ.Ιγνάτιος, επεσήμανε ότι: «Έχει καθιερωθεί κάθε χρόνο με την πρωτοβουλία του δικηγορικού συλλόγου να τελούμε τον αγιασμό ενάρξεως της δικαστικής χρονιάς. Αναμφίβολα όλοι έχουμε συνείδηση των προβλημάτων της κατάστασης που υπάρχει στην πόλη μας και στην περιοχή μας. Εμείς διακηρύττουμε πάντοτε ότι με την ενότητα όλων μπορούμε να τα καταφέρουμε πάντοτε και θα τα καταφέρουμε. Σε ότι μας αφορά, ξέρετε όλοι ότι έχουμε ήδη καλύψει το θέμα του φαγητού για όλους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, και φυσικά και του νερού ταυτόχρονα. Κατά τα άλλα, είμαστε κοντά στους ανθρώπους που έχουν χάσει την οικοσκευή τους να την συμπληρώσουν, όπως και κάθε ανάγκη προκύπτει».

Κλείνοντας τη σύντομη ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι: «…η προσφορά από πολλά μέρη της Ελλάδος μας έχει συγκινήσει ειλικρινά. Θα φτάσουμε μέχρι τέλους, δεν θα εγκαταλείψουμε καθόλου την προσπάθεια, ώστε κανείς να μην νιώθει μόνος σε αυτή την πόλη και σε αυτή την περιοχή, όπως και βέβαια στα χωριά μας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων