04/05/2024 04/05/2024 “Ο Έλληνας δεν μπορεί χωρίς την Ορθοδοξία. Είναι ταυτότητά του, είναι το είναι του”. Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος. “Την περίοδο της πανδημίας, είχαμε φοβερές στιγμές, και ζήσαμε όλοι τραγικά γεγονότα με κλειστούς ναούς, πολλοί βοήθηκαν, και οι ιερείς μου μού έλεγαν “ξέρετε δεν θα επιστρέψουν,...
04 Μαΐου, 2024 - 13:17
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2024 - 12:37

Δημητριάδος Ιγνάτιος: “Ο Έλληνας δεν μπορεί χωρίς την Ορθοδοξία. Είναι ταυτότητά του, είναι το είναι του” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Δημητριάδος Ιγνάτιος: “Ο Έλληνας δεν μπορεί χωρίς την Ορθοδοξία. Είναι ταυτότητά του, είναι το είναι του” (ΒΙΝΤΕΟ)

“Ο Έλληνας δεν μπορεί χωρίς την Ορθοδοξία. Είναι ταυτότητά του, είναι το είναι του”. Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος.

“Την περίοδο της πανδημίας, είχαμε φοβερές στιγμές, και ζήσαμε όλοι τραγικά γεγονότα με κλειστούς ναούς, πολλοί βοήθηκαν, και οι ιερείς μου μού έλεγαν “ξέρετε δεν θα επιστρέψουν, δεν θα ξαναγυρίσουν”. Τους έλεγα “μην ανησυχείτε, ο άνθρωπος δεν αλλάζει, διψάει την Αλήθεια, θέλει τον Χριστό. Ο Έλληνας δεν μπορεί χωρίς την Ορθοδοξία. Είναι ταυτότητά του, είναι το είναι του. Και δικαιωθήκαμε τελικά όσοι δεν απελπιστήκαμε. Αυτή τη στιγμή ομολογούν οι ιερείς μας ότι έχουμε συμμετοχή μεγαλύτερη απ’ ότι πριν την πανδημία”, είπε ο Σεβασμιώτατος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» , στο Αction24, και στη δημοσιογράφο κ. Αθηναϊδα Νέγκα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων