08/03/2024 08/03/2024 “Ο Χριστός μας περιμένει. Συναντώντας τον ελάχιστο αδελφό θα βρούμε τον ίδιο τον Χριστό και τότε θα μπορούμε να πορευθούμε με ελπίδα Αναστάσεως”, σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, στο σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε για την Κυριακή της Απόκρεω.  “Ο Χριστός μας περιγράφει τη Μέλλουσα Κρίση, δηλαδή το πώς θα...
08 Μαρτίου, 2024 - 19:49
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2024 - 19:31

Δημητριάδος Ιγνάτιος: Ο Χριστός μας περιμένει (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Δημητριάδος Ιγνάτιος: Ο Χριστός μας περιμένει (ΒΙΝΤΕΟ)

“Ο Χριστός μας περιμένει. Συναντώντας τον ελάχιστο αδελφό θα βρούμε τον ίδιο τον Χριστό και τότε θα μπορούμε να πορευθούμε με ελπίδα Αναστάσεως”, σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, στο σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε για την Κυριακή της Απόκρεω.

“Ο Χριστός μας περιγράφει τη Μέλλουσα Κρίση, δηλαδή το πώς θα κριθούμε όλοι. Κι όποιος θέλει νά’ναι ευλογημένος, του δείχνει το δρόμο.

” Έλα να Με βρεις εκεί που είναι ο πεινασμένος, ο διψασμένος, ο φυλακισμένος, ο αδικημένος. Έλα στον ελάχιστο αδελφό μου, εκεί είμαι κι Εγώ” λέγει ο Χριστός.

Στην εποχή μας, ο ατομισμός κυριαρχεί.

Δυστυχώς οι άνθρωποι νιώθουν πολλές φορές εγκαταλελειμμένοι και μόνοι.

Ε λοιπόν, αν θέλουμε να πορευθούμε για να φτάσουμε στην Ανάσταση πρέπει να στραφούμε στον ελάχιστο αδελφό.

Ο Χριστός μας περιμένει.

Συναντώντας τον ελάχιστο αδελφό θα βρούμε τον ίδιο τον Χριστό και τότε θα μπορούμε να πορευθούμε με ελπίδα Αναστάσεως. Αμήν.”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων