29/03/2024 29/03/2024 Στη Β΄ Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος.  ” “Χαῖρε, τῆς Τριάδος τούς μύστας φωτίζουσα” Χαίρε εσύ Παναγία που φωτίζεις αυτούς που πιστεύουν στον Τριαδικό Θεό. Γιατί Ναι! Η πίστη στην Τριάδα θέλει φωτισμό νου. Δεν χωράει στη λογική. Αλλά...
29 Μαρτίου, 2024 - 11:12
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2024 - 11:14

Δημητριάδος Ιγνάτιος: “Παναγία, φώτισε το νου μας να πιστεύουμε στην Αγία Τριάδα και αυτό να γίνεται τρόπος ζωής”

Διαδώστε:
Δημητριάδος Ιγνάτιος: “Παναγία, φώτισε το νου μας να πιστεύουμε στην Αγία Τριάδα και αυτό να γίνεται τρόπος ζωής”

Στη Β΄ Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος.

” “Χαῖρε, τῆς Τριάδος τούς μύστας φωτίζουσα”

Χαίρε εσύ Παναγία που φωτίζεις αυτούς που πιστεύουν στον Τριαδικό Θεό.

Γιατί Ναι! Η πίστη στην Τριάδα θέλει φωτισμό νου. Δεν χωράει στη λογική.

Αλλά είναι αυτό που ξεχωρίζει τον κάθε χριστιανό. Και είναι ο Τριαδικός Θεός, ο Θεός της Αγάπης και η Αγάπη τα τρία πρόσωπα τα κάνει ένα. Και βέβαια δεν είναι απλώς ένα δόγμα, αλλά καλούμεθα κι εμείς σε Τριαδικό τρόπο ζωής δηλαδή, σε ζωή με αγάπη, προσφορά και θυσία.

Πιστεύω στον Τριαδικό Θεό σημαίνει πιστεύω στην Αγάπη.

Και κάνω την Αγάπη Πράξη.

– Παναγία, φώτισε το νου μας να πιστεύουμε στην Αγία Τριάδα και αυτό να γίνεται τρόπος ζωής, προσφορά και θυσία για τους αδελφούς μας. “

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων