29/09/2023 29/09/2023 Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, για την Κυριακή Β΄ Λουκά.     Διαβάστε το μήνυμα του Μητροπολίτη Δημητριάδος: “Εσείς να αγαπάτε τους εχθρούς σας! Αλήθεια, μ’αυτά τα λόγια ο Χριστός απευθύνεται σε όλους μας. Μήπως μας ζητάει πολλά; Μήπως τελικά αυτό είναι αδύνατο; Ναι, αλλά ο...
29 Σεπτεμβρίου, 2023 - 15:05
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2023 - 15:09

Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60” – Είναι Κυριακή Β’ Λουκά

Διαδώστε:
Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60” – Είναι Κυριακή Β’ Λουκά

Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, για την Κυριακή Β΄ Λουκά.

 

 Διαβάστε το μήνυμα του Μητροπολίτη Δημητριάδος:

“Εσείς να αγαπάτε τους εχθρούς σας! Αλήθεια, μ’αυτά τα λόγια ο Χριστός απευθύνεται σε όλους μας. Μήπως μας ζητάει πολλά; Μήπως τελικά αυτό είναι αδύνατο; Ναι, αλλά ο Χριστός μας θέλει δυνατούς. Θέλει να ξεπεράσουμε κάθε όριο της αληθινής αγάπης. Θέλει να φτάσουμε στην κορυφή. Να αγαπάμε και τους εχθρούς μας. Αυτό σημαίνει μαθητής του Χριστού. Μπορώ να το κάνω αυτό πραγματικότητα στη ζωή μου; Υπάρχει ο δρόμος και ο τρόπος; Ένας δρόμος υπάρχει: Να αγαπήσω τον Χριστό με την καρδιά μου. Κι όταν νιώσω σε ποιόν ανήκω, τότε θα Τον μιμηθώ. Και τότε, θά’χω τη δύναμη μαζί Του να αγαπήσω και τους εχθρούς μου. Αυτός είναι ο Χριστός, κι αυτός είναι ο χριστιανός, κι όποιος το επιχειρήσει, θα καταλάβει ότι αξίζει τον κόπο, ν’αγαπάμε τους εχθρούς μας. Αυτό σημαίνει αληθινή επανάσταση!”

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων