09/07/2021 09/07/2021 “Ο Χριστός μας καλεί να φέρουμε τον Παράδεισο στην ψυχή μας και τότε θα βλέπουμε και κάθε τι καλό γύρω μας” αναφέρει ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος στο σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε, με αφορμή την Κυριακή Γ’ Ματθαίου.  “Από την Επί του Όρους Ομιλία Του: Εάν τα μάτια μας είναι πονηρά, πονηρά...
09 Ιουλίου, 2021 - 10:51

Δημητριάδος: Ο Χριστός μας καλεί να φέρουμε τον Παράδεισο στην ψυχή μας

Διαδώστε:
Δημητριάδος: Ο Χριστός μας καλεί να φέρουμε τον Παράδεισο στην ψυχή μας

“Ο Χριστός μας καλεί να φέρουμε τον Παράδεισο στην ψυχή μας και τότε θα βλέπουμε και κάθε τι καλό γύρω μας” αναφέρει ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος στο σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε, με αφορμή την Κυριακή Γ’ Ματθαίου.

“Από την Επί του Όρους Ομιλία Του: Εάν τα μάτια μας είναι πονηρά, πονηρά θα βλέπουμε και τα πράγματα και τους ανθρώπους γύρω μας, έτσι μας είπε ο Χριστός. Με τον τρόπο που βλέπουμε εξαρτάται το πώς αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις. Το τι ο άνθρωπος έχει μέσα του, εκφράζεται μέσα από το πώς βλέπει τα πράγματα και τους ανθρώπους με τα μάτια του. Ο πονηρός θα τα βλέπει όλα πονηρά. Ο καχύποπτος όλα με καχυποψία. Ο αγαθός με αγαθότητα και καλοσύνη. Ο Παράδεισος είναι μέσα μας πολλές φορές και έτσι βλέπουν Παράδεισο και οι γύρω μας. Εάν την κόλαση ζούμε μέσα μας, τότε και οι γύρω μας κόλαση θα βλέπουν. Ο Χριστός μας καλεί να φέρουμε τον Παράδεισο στην ψυχή μας και τότε θα βλέπουμε και κάθε τι καλό γύρω μας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων