06/01/2022 06/01/2022 Συνέντευξη παραχώρησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος στο Πρώτο Πρόγραμμα του ραδιοφώνου της ΕΡΤ και στον δημοσιογράφο Θάνο Σιαφάκα. Μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος, αναφέρθηκε στις τραγικές επιπτώσεις του covid-19 και στον χώρο της Εκκλησίας, στον θρησκευτικό φανατισμό που υφίσταται, στην ενότητα που διακυβεύεται καθώς και σε άλλα ζητήματα επικαιρότητας. Χαρακτηριστικά επεσήμανε: “Ο...
06 Ιανουαρίου, 2022 - 8:06

Δημητριάδος: “Την επόμενη μέρα, θα χρειαστεί πάρα πολλή ενότητα”

Διαδώστε:
Δημητριάδος: “Την επόμενη μέρα, θα χρειαστεί πάρα πολλή ενότητα”

Συνέντευξη παραχώρησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος στο Πρώτο Πρόγραμμα του ραδιοφώνου της ΕΡΤ και στον δημοσιογράφο Θάνο Σιαφάκα.

Μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος, αναφέρθηκε στις τραγικές επιπτώσεις του covid-19 και στον χώρο της Εκκλησίας, στον θρησκευτικό φανατισμό που υφίσταται, στην ενότητα που διακυβεύεται καθώς και σε άλλα ζητήματα επικαιρότητας.

Χαρακτηριστικά επεσήμανε: “Ο Θεός μας δοκιμάζει, μας παιδαγωγεί, θέλει την υπομονή μας, αλλά κυρίως θέλει την αυτοπροσφορά μας. Να λάβουμε κάθε μέτρο για τον άλλον που είναι αδελφός μας. Ελπίζω να είμαστε σοφότεροι. Την επόμενη μέρα, θα χρειαστεί πάρα πολλή ενότητα, για να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα ψυχικά που θα προκύψουν μετά την πανδημία και θα είναι και αυτά σοβαρά και θα πρέπει να σταθούμε ενωμένοι”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων