10/07/2021 10/07/2021 Σε ακόμη μία πράξη αλληλεγγύης σε δύσκολους καιρούς προχώρησε η πρωτοβουλία «Όλοι μαζί μπορούμε». Αυτή τη φορά αποδέκτης της αγάπης και της στήριξης της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας ήταν η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού. Συνολικά τρεις τόνοι τροφίμων, όπως γάλατα, κρουασάν, μαρμελάδες, όσπρια, αυγά, μερέντες κ.α., ήταν η δωρεά της πρωτοβουλίας που κατέφθασε σήμερα από την...
10 Ιουλίου, 2021 - 18:24
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2021 - 18:25

Δωρεά τροφίμων για τις κατασκηνώσεις Αγ.Λαυρεντίου

Διαδώστε:
Δωρεά τροφίμων για τις κατασκηνώσεις Αγ.Λαυρεντίου

Σε ακόμη μία πράξη αλληλεγγύης σε δύσκολους καιρούς προχώρησε η πρωτοβουλία «Όλοι μαζί μπορούμε». Αυτή τη φορά αποδέκτης της αγάπης και της στήριξης της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας ήταν η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού. Συνολικά τρεις τόνοι τροφίμων, όπως γάλατα, κρουασάν, μαρμελάδες, όσπρια, αυγά, μερέντες κ.α., ήταν η δωρεά της πρωτοβουλίας που κατέφθασε σήμερα από την Αθήνα, που προορίζονται για τις ανάγκες διατροφής των παιδιών που φιλοξενούνται στις θερινές κατασκηνώσεις της Μητρόπολης στον Άγιο Λαυρέντιο.

Εκπροσωπώντας την Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, ο π. Μάξιμος Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος τη ΙΜΔ εξέφρασε τις άπειρες και εγκάρδιες ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου για την προσφορά αυτή, της προσπάθειας «Όλοι μαζί μπορούμε» εκτιμώντας ότι το μήνυμα είναι πως κανένας δεν πρέπει να απελπίζεται στην εποχή την οποία ζούμε και με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε γιατί πράγματι όλοι μαζί και μπορούμε και θα τα καταφέρουμε.

Πηγή-Φωτογραφίες: magnesianews.gr

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων